Spring til hovedindhold

Forslag

PET

Nyhed

4. september 2023 13:19

PET søger ny stabschef

Stillingen som stabschef i PET er ledig og kan nu søges via Justitsministeriets hjemmeside.

Som stabschef i PET får du ansvaret for at lede områderne IT, økonomi og HR og samtidig en central rolle i PET’s direktion. Sammen med resten af direktionen skal du understøtte ledelse og udvikling og sikre god organisering og sammenhæng på tværs af tjenesten. Det bliver din opgave at lede engagerede og dygtige chefer og medarbejdere i PET’s stab, som arbejder for sikker drift og fremsynet udvikling af PET’s IT, økonomi og HR. Stabens arbejde spiller en stor rolle i at understøtte den operative indsats, så PET er rustet til at stå imod fremtidens trusler.

 

Stillingen kræver grundig ledelseserfaring, og at du er klar til at påtage dig et stort og vedholdende ansvar i en organisation, som aldrig holder lukket. Du skal kunne lede gennem ledere og have erfaring med organisationsstyring og store IT-projekter. Du skal have strategisk blik, kunne træffe vigtige beslutninger under pres og omskiftelighed og have en evne til at skabe relationer i en organisation med mange forskellige fagligheder – ikke mindst med din empati og din evne til at kommunikere klart og tydeligt.

 

Er du interesseret i stillingen, kan du læse mere og ansøge via Justitsministeriets hjemmeside. Din ansøgning skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest fredag den 15. september 2023 kl. 12.00.

Pressekontakt

E-mail: presse@pet.dk

Telefon: (+45) 2129 0500

Vi beklager. Dette indhold kan ikke vises.