Spring til hovedindhold

Forslag

En stor it-arbejdsplads på forkant med den teknologiske udvikling

Hvem arbejder i PET 2

Den hastige teknologiske udvikling skaber nye muligheder, men også udfordringer. Vores modstandere benytter i stigende grad nye teknologier og digitale løsninger, og det gør, at trusselsbilledet er i konstant forandring. For at være foran vores modstandere skal vi være på forkant med nye teknologier. Vi skal håndtere stigende mængder data, når vi indhenter oplysninger og udformer analyser. Vi skal udvikle nye sikkerhedsløsninger for at passe på vores informationer. Og vi skal levere nye digitale værktøjer til vores operative enheder, der gør det lettere og hurtigere for dem at løse deres opgaver. 

PET er en stor it-arbejdsplads. Her arbejder java-udviklere, infrastrukturspecialister, netværksteknikere, autodidakte hackere, firewallspecialister og mange andre med en baggrund inden for it. Sammen arbejder vi for at skabe et it-landskab, hvor effektiv og sammenhængende brug af data er omdrejningspunktet, og hvor nye teknologier bidrager til den bedst mulige digitale understøttelse, så vi står stærkt i løsningen af vores kerneopgave, nemlig at passe på Danmark, Rigsfællesskabet og danske interesser i udlandet. Det er vores kollegaer i de andre afdelinger af PET, der skal bruge vores arbejde, og vi er med fra start til slut. Som it-profil hos PET kan du derfor være med til at gøre en forskel, når vores livvagter beskytter VIP’er, når vores analytikere tygger store datamængder igennem for at afdække nye trusler, og når vores aktionsstyrke er ude på hemmelige operationer.

 

Vores digitale transformation kræver it-profiler, og derfor styrker vi vores organisation inden for bl.a. dataanalyse og datahåndtering, it- og dataarkitektur, cloud-infrastruktur, it-ledelse og meget mere. Det kan være, du drømmer om at arbejde med store og komplekse opgaver, at det motiverer dig at designe løsninger fra bunden og være med til både at udvikle og implementere dem – eller at du vil have et job, hvor du arbejder for en sag, der er større end profit og timefakturering.