Spring til hovedindhold

Forslag

PET's kurser

PET tilbyder en række kurser, der skal øge sikkerheden i forhold til spionage, påvirkning og terror.

alt=””

PET's kurser afholdes af en erfaren underviser fra PET. Foto: Ditte Valente

God Sikkerhedskultur

God Sikkerhedskultur er et kursus, som øger sikkerhedsbevidsthed og sikkerhedskulturen. På kurset bliver deltagerne introduceret for betydningen af den menneskelige faktor i arbejdet med sikkerhed. Deltagerne bliver i stand til at forebygge, håndtere og modvirke hændelser, der kan kompromittere beskyttelsesværdig eller klassificeret information. 

Kurset varer fire timer og er udviklet til offentlige myndigheder. Medarbejdere i virksomheder, der fx arbejder med beskyttelsesværdig information, kan dog også have gavn af kurset. Læs mere om kurset God Sikkerhedskultur (pdf).

Kurset findes desuden i en kortere, online-version. Skriv en e-mail til raadgivning@pet.dk for at høre nærmere om mulighederne.

 

Insider

Insider øger din opmærksomhed på trusler fra insidere. Der sættes fokus på ubevidste, såvel som bevidste trusler i dagligdagen udført af personer udefra og inden for organisationen.

Kurset varer fire timer og målgruppen er primært dig, der arbejder med sikkerhed, kritiske værdier, ledelse, HR samt it-medarbejdere, der har en rolle i arbejdet med organisationens kritiske værdier. Læs mere om kurset Insider (pdf).

Kurset findes desuden i en kortere, online-version. Skriv en e-mail til raadgivning@pet.dk for at høre nærmere om mulighederne. 

Omtanke

Formålet med kurset Omtanke er at øge trygheden og sikkerheden på befærdede steder. Kurset fokuserer på terrortruslen, risikostyring i virksomheden, forløbet af en terrorhændelse samt betydningen af fysiske sikringstiltag og en forebyggende indsats.

Kurset varer fire timer og er målrettet personer, der arbejder med sikkerhed, fx vagt- og servicemedarbejdere.
Læs mere om kurset Omtanke (pdf)